Σπουδές στο Εξωτερικό-αναγνωρισμένα πτυχία|Da Vinci.

Κτηνιατρική- στη-Βουλγαρία- 2310-272793
20/01/2017
Medicina in Bulgaria e Romania|Da Vinci
14/03/2017

Αγαπητοί  γονείς  και μαθητέςlogohome_university_students

Είναι γνωστό σέ όλους , ότι τό εκπαιδευτικό σύστημα τής Ελλάδος δεν ευνοεί την εισαγωγή
των υποψηφίων στη σχολή προτίμησής τους !

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Da Vinci είναι εδώ , για να σας  προτείνει αξιόπιστες λύσεις για να σπουδάσετε αυτό που επιθυμείτε, σε μία απ΄ τις παρακάτω ευρωπαικές χώρες.

Η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, είναι χώρες  στις οποίες μπορεί
κάποιος να σπουδάσει Ιατρική , Οδοντιατρική , Φαρμακευτική , Φυσικοθεραπεία,
Κτηνιατρική , Πολυτεχνεία ,Οικονομικά , Πληροφορική , Ψυχολογία και πολλές
άλλες σχολές , με προγράμματα σπουδών στην Αγγλική γλώσσα !

ΙΤΑΛΙΑ
Διαθέτει πανεπιστήμια σε ολες τις πόλεις,κυρίως ιταλόφωνα , αλλά και αγγλόφωνα για ιατρικές και πολυτεχνικές σχολές.

Ο τρόπος εισαγωγής στις περισσότερες σχολές είναι χωρίς εξετάσεις, ενώ για τις σχολές της Ιατρικής , Οδοντιατρικής ,Κτηνιατρικής, Αρχιτεκτονικής , οι υποψήφιοι συναγωνίζονται σ’ ενα  test πολλαπλών επιλογών στη βιολογία , χημεία , φυσική , μαθηματικά, λογική,κουλτούρα, σχέδιο,  ιστορία της τέχνης , ανάλογα με τη σχολή προτίμησης !

ΔΙΔΑΚΤΡΑ.
450-1200 ευρω ετησίως , πληρώνονται σε δυο δόσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.
Εξαρτάται απο την πόλη, σε κάθε περίπτωση ξεκινάει απο τα 800 ευρω για τις μικρές πόλεις και φτάνει εως τα 1200 ευρω για τις μεγάλες πόλεις , κυρίως του βορρά.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Διαθέτει πανεπιστήμια αγγλόφωνα στην πλειοψηφία τους , άρτια εξοπλισμένα , με υπερσύγχρονα εργαστήρια , οπου φοιτούν φοιτητές απ΄όλο τον κόσμο , και ανάμεσά τους  χιλιάδες Ελληνόπουλα

ΙΑΤΡΙΚΗ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ

ΣΟΦΙA : Η πανέμορφη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας διαθέτει δύο πανεπιστήμια ιατρικής .

1.MEDICAL UNIVERSITY  διαθέτει τις ακόλουθες σχολές.

Ιατρική  Οδοντιατρική – Φαρμακευτική στην αγγλική γλώσσα . Τρόπος εισαγωγής  κοινό test πολλαπλών επιλογών στα  αγγλικά, στη Βιολογία και στη χημεία. Τα δίδακτρα για Ιατρική και Οδοντιατρική είναι 8.000 ευρώ το έτος , ενώ για την Φαρμακευτική είναι 6.000 το έτος. Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δύο δόσεις ,Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο.

2.ST KLIMENT SOFIA UNIVERSITY  διαθέτει μια εξαίρετη  κρατική σχολή Ιατρικής με μαθήματα στην αγγλική γλώσσα, ενώ για την εισαγωγή τους οι υποψήφιοι δίνουν ενα γραπτό test  60 ερωτήσεων , πολλαπλών επιλογών σε βιολογία και Χημεία. Τα δίδακτρα είναι  7.700 το έτος και πληρώνονται σε δύο δόσεις Σεπτέμβριο και Φεβρουάριo.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ . Σόφια 4.500 ευρώ το έτος , Στάρα Ζαγόρα 4.000 ευρώ το έτος , σε δύο δόσεις. Όλες οι  άλλες σχολές έχουν δίδακτρα που κυμαίνονται απο 1.300 έως 3.000 ευρώ το έτος , σε δύο δόσεις.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.  Για την Κτηνιατρική, οι υποψήφιοι δίνουν ένα γραπτό test πολλαπλών επιλογών στη Βιολογία ( στα αγγλικά ) και ενα γραπτό κείμενο κατανόησης στα αγγλικά,επιπέδου Β2, ενώ για τις υπόλοιπες σχολές ενα γραπτό test στα Αγγλικά επιπέδου Β2.

ΚΟΣΤΟΣ  ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.
Είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με άλλες ευρωπαικές χώρες και κυμαίνεται μεταξύ  των 600 εως 700 ευρω  μηνιαίως , συμπεριλαμβανομένου του ενοικίου για ενα επιπλωμένο διαμέρισμα !

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
Το χαμηλό κόστος ζωής , τα αγγλόφωνα τμήματα σε όλες τις σχολές και οι υποχρεωτικές παρακολουθήσεις , επιτρέπουν στους φοιτητές  να τελειώσουν  τις σχολές τους ,εντός των προβλεπόμενων ακαδημαικών ετών.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Διαθέτει πανεπιστήμια που βρίσκονται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη και ειναι στις επιλογές πολλών Ελλήνων και ξένων  φοιτητών,καθότι πολλοί επιστήμονες,διακεκριμένοι στη χώρα τους, αποφοίτησαν απ’ τα πανεπιστήμιά της.

για οποιαδήποτε συμβουλή μη διστάσετε να με καλέσετε στο +30 6977190877  η  στο 2310-272793 για ραντεβου

Tόλης Θωμόπουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *